x

TTS Easi-Scope Electronic Microscoop | Nieuw

Nieuw

Incl. 3 maand garantie

€ 39,99

Aantal:

Omschrijving

Nieuw
Incl. 3 maand garantie

Winnaar Practical Pre-School Silver Award 2009

Dit eenvoudige plug-and-play-apparaat wordt via USB op uw computer aangesloten. Easi-Scope heeft een LED-lampje om items die worden bekeken te verlichten. Houd gewoon de Easi-Scope boven het object, stel scherp door de bovenkant te draaien en maak video's of foto's met de enkele bedieningsknop met een vergroting van maximaal x 43 (met een 17 "-monitor).
Afmeting: 7 x 5 cm.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Helmond.

Used Products Helmond
Zuid Koninginnewal 34
5701 NT Helmond

Telefoon: 0492-795743
WhatsApp: 0492-795743

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop