x

Trust 21310-02 Draadloze Smartphone Oplader | In Nette Staat

In Nette Staat

Incl. USB kabel

Incl. 1 Maand GarantieKenmerken

Deze draadloze mobiele telefoonoplader is ideaal om je QI compatibele smartphone op te laden. Het is heel simpel, je plaatst gewoon je smartphone op de charging pad en hij laadt automat

€ 9,99

Omschrijving

In Nette Staat
Incl. USB kabel
Incl. 1 Maand Garantie

Kenmerken
Deze draadloze mobiele telefoonoplader is ideaal om je QI compatibele smartphone op te laden. Het is heel simpel, je plaatst gewoon je smartphone op de charging pad en hij laadt automatisch op. Het LED lampje geeft inzicht in de oplaadstatus.
Let op deze oplader is compatibel met de Samsung Galaxy S6, 6 Edge +, S7, S7 Edge, S8, S9, iPhone 8 (Plus), Google Nexus 4/5/6/7, Microsoft Lumia 950 en LG G3.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Helmond.

Used Products Helmond
Zuid Koninginnewal 34
5701 NT Helmond

Telefoon: 0492-795743
WhatsApp: 0492-795743

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop