x

Szsinocam SN-IPC-5033SW-EU Buitencamera | Nieuw in Doos

Nieuw in Doos

Incl. alle toebehoren

Incl. 1 maand garantieKenmerken

Standaard H.264-videocompressie-algoritme om te voldoen aan de transmissie van high-definition video; Ingebouwde WiFi-module, ondersteuning voor 802.11b/g/n; 1/4 "HD 1.0 megapixel

€ 29,99

Omschrijving

Nieuw in Doos
Incl. alle toebehoren
Incl. 1 maand garantie

Kenmerken
Standaard H.264-videocompressie-algoritme om te voldoen aan de transmissie van high-definition video; Ingebouwde WiFi-module, ondersteuning voor 802.11b/g/n; 1/4 "HD 1.0 megapixel lens COMS-sensor, maximale beeldresolutie is tot 1280 * 720 @ 25 fps.
Ondersteunt P2P (point to point) technologie, Video Push Alarm, de IP-camera kan via internet worden gekoppeld zonder ingewikkelde poorttoewijzing.
Geïntegreerde ONVIF-standaard, compatibel met mijlpaal, axonsmart, NUUO, ONVIF-platformsoftware van derden; Compatibel met merk NVR zoals Hikvision, Dahua enzovoort; Automatische IR LED-verlichting voor nachtzicht.
Ondersteunt monitoring via Windows 7/Windows 8/Windows 10 computers, iPhone en Android Smartphones, iOS en Android Systeem TabletPC; Ondersteuning IE8.0 en hoger browser, Google Chrome, Firefox; Ondersteuning trigger bewegingsdetectie, stuur alarminformatie per e-mail.
Met mobiele weergave kunt u overal en altijd op afstand bekijken en opnemen; PC-bewakingssoftware en mobiele telefoonclient zijn inbegrepen, zeer eenvoudige netwerkbewaking op afstand.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Helmond.

Used Products Helmond
Zuid Koninginnewal 34
5701 NT Helmond

Telefoon: 0492-795743
WhatsApp: 0492-795743

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop