x

Samsung Fast-Charge EP-NG930 Zwart | Nette Staat

In Nette Staat

Incl. Oplaadkabel

Incl. 1 Maand GarantieKenmerken

De Samsung Draadloze Snellader Stand Black is een stijlvolle en simpele manier om je Samsung-telefoon op te laden. Je hoeft je smartphone alleen maar op de stand te zetten, en de lade

€ 19,99

Omschrijving

In Nette Staat
Incl. Oplaadkabel
Incl. 1 Maand Garantie

Kenmerken
De Samsung Draadloze Snellader Stand Black is een stijlvolle en simpele manier om je Samsung-telefoon op te laden. Je hoeft je smartphone alleen maar op de stand te zetten, en de lader doet de rest. Bovendien beschikt draadloze oplader over zogenaamde Fast Charge-technologie. Dit houdt in dat je met deze snellader tot bijna anderhalf keer zo snel laadt als andere draadloze laders. Deze technologie is beschikbaar voor de Galaxy S6, Galaxy S6 Edge (Plus), Galaxy S7, Galaxy S7 Edge en Galaxy S8/S8+.

Andere telefoons die compatible zijn met Qi-laders laden op normale snelheid. In elk geval heb je met deze Samsung Wireless Charger Stand Black geen gedoe meer met snoeren en stekkers. Het is simpelweg een kwestie van je telefoon erop leggen en laden maar! Het handige en superstrakke design van de stand zorgt er bovendien voor dat je telefoon makkelijk te gebruiken blijft. Zo check je gewoon je berichten of beantwoord je je oproepen, zonder dat je het laden hoeft te onderbreken.

Let op: De Samsung Draadloze Snellader Stand EP-NG930 werkt alleen in combinatie met een micro-USB-kabel.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Helmond.

Used Products Helmond
Zuid Koninginnewal 34
5701 NT Helmond

Telefoon: 0492-795743
WhatsApp: 0492-795743

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop