x

Ranex LED Wall Light 500.261 Solar Buiten Lamp | Nieuw

Nieuw in doos

Incl. 3 Maanden GarantieKenmerken

Merk: Ranex

Kleur: Grijs

Afmetingen: 12 x 16,5 x 20 cm

Batterij type: AA

Aantal batterijen: 3

Buiten materiaal: Kunststof

Bewegingssensor: Ja

Gewicht: 630 gram

Voltage: 230 V

Wattage: 0.3 W

I

€ 24,99

Omschrijving

Nieuw in doos
Incl. 3 Maanden Garantie

Kenmerken
Merk: Ranex
Kleur: Grijs
Afmetingen: 12 x 16,5 x 20 cm
Batterij type: AA
Aantal batterijen: 3
Buiten materiaal: Kunststof
Bewegingssensor: Ja
Gewicht: 630 gram
Voltage: 230 V
Wattage: 0.3 W
IP waarde: IP44
Kleurtemperatuur: 5000 K
Energieklasse: A+
Lichtrichting: Down

Solar wandlamp, inclusief lichtbron - Wil je een wandlamp buiten ophangen, maar heb je geen stopcontact in de buurt? Met deze draadloze wandlamp op zonne-energie met bewegingssensor zorg je voor licht bij jouw voor- of achterdeur. De bewegingssensor detecteert eenvoudig of er iemand langsloopt en schrikt zo ongewenste gasten af.

Solar buitenlamp met bewegingssensor
Deze buitenlamp heeft een geïntegreerde LED lamp van 0.3 watt, die werkt op 3 meegeleverde AA-batterijen. Deze batterijen worden overdag opgeladen, zelfs als het bewolkt is. De lamp heeft een intensiteit van 40 lumen, voldoende om te kunnen zien waar je loopt, maar het licht is niet zo fel dat het stoort als je binnen zit terwijl er iemand langsloopt. Dankzij de bewegingsmelder gaat de buitenverlichting al branden voordat je bij de deur bent en blijft wel 60 seconden aan. Dit is genoeg om je sleutels te kunnen vinden en de deur open te doen. De LED gevelverlichting gaat tot wel 25000 uur mee en geeft koud wit licht met een kleurtemperatuur van 6500K.

Hoe werkt een solar wandlamp?
Met een lamp op zonne-energie haal jij een volledig energie neutrale lichtbron in huis. De lamp laadt gedurende de dag op. Als het zonnig is en de lamp in de volle zon is opgehangen, wordt de batterij natuurlijk sneller en beter opgeladen dan als het een druilerige, bewolkte dag is, of als de lamp deels onder een afdakje hangt. De lamp kan zo langer of minder lang branden, afhankelijk van de hoeveelheid zon en de plaats van de lamp.

Welke kleur licht geeft mijn LED lamp?
De kleur licht die LED lampen hebben, wordt uitgedrukt in de zogeheten kleurtemperatuur. Deze begint bij 1800K en loopt op tot 16000K. Hoe lager het getal, hoe warmer en geliger het licht zal zijn. Bij een hoog getal heb je dus wit of blauwig licht. Voor een lichtkleur die vergelijkbaar is met daglicht heb je een kleurtemperatuur rond de 5500K nodig, warm, gelig kaarslicht bereik je met een waarde van ongeveer 1800K. Op het onderstaande plaatje kun je precies zien welke waardes overeenkomen met welke kleuren

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Helmond.

Used Products Helmond
Zuid Koninginnewal 34
5701 NT Helmond

Telefoon: 0492-795743
WhatsApp: 0492-795743

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop