x

PlayStation 4 Wireless Gold 7.1 Headset | Nette Staat

In Nette Staat

Incl. Oplaadkabel

Incl. 1 Maand GarantieKenmerken

Virtueel 7.1 Surround Sound produceert een ruimtelijk geluid, hierdoor hoor je precies waar je tegenstanders vandaan komen.

Met de companion app gebruik je door spelontwikkelaar gema

€ 49,99

Omschrijving

In Nette Staat
Incl. Oplaadkabel
Incl. 1 Maand Garantie

Kenmerken
Virtueel 7.1 Surround Sound produceert een ruimtelijk geluid, hierdoor hoor je precies waar je tegenstanders vandaan komen.
Met de companion app gebruik je door spelontwikkelaar gemaakte geluidsprofielen, zo heb je bij elke (deelnemende) game precies de juiste geluidservaring.
Dankzij de 2 verborgen noise canceling microfoons ben je altijd goed verstaanbaar.

Omschrijving
Zoek je als gevorderde gamer een draadloze gaming headset voor je PS4 en pc, dan is de Sony PlayStation Wireless Gold 7.1 Gaming Headset voor jou geschikt. Via de companion app download je de door spelontwikkelaars gemaakte geluidsinstellingen. Hierdoor hoor je muziek en surround sound effecten bij deelnemende PS4 games precies zoals het door de makers bedoeld is. Je bedient de volume en mute instellingen via de knoppen op de oorschelpen. De goed gevulde oorkussens zijn van kunstleer om de Wireless Gold ook bij langere PlayStation speelsessies comfortabel te dragen. De twee verborgen microfoons werken samen om achtergrondgeluid weg te filteren zodat jouw bevelen altijd helder overkomen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Helmond.

Used Products Helmond
Zuid Koninginnewal 34
5701 NT Helmond

Telefoon: 0492-795743
WhatsApp: 0492-795743

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop