x

Philips WelcomeEye Compact Display Deurbel + Display | Nieuw in doos

Philips WelcomeEye Compact Display Deurbel + Display | Nieuw in doosIncl. 3 Maanden GarantieKenmerken

De door Philips ontwikkelde WelcomeEye Compact is een compacte videofoon die een toevoeging is aan elke deur. Heel eenvoudig te gebruiken het bi

€ 119,99

Omschrijving

Philips WelcomeEye Compact Display Deurbel + Display | Nieuw in doos

Incl. 3 Maanden Garantie

Kenmerken
De door Philips ontwikkelde WelcomeEye Compact is een compacte videofoon die een toevoeging is aan elke deur. Heel eenvoudig te gebruiken het biedt een zeer hoge beeldkwaliteit en een grote kijkhoek (H100 ° / V70°). De ultradunne monitor en de CMOS-sensor met witte LED's brengen je in het tijdperk van moderniteit en design, en zullen je in staat stellen om je bezoekers perfect te onderscheiden, zelfs in het donker.

Het 4.3-inch scherm geeft je de mogelijkheid om een deur of gemotoriseerde poort te openen. Dankzij de bewakings- en intercomfuncties is de WelcomeEye Compact videofoon een zeer gemakkelijk om te leven product.

Met nachtzicht Ja
Schermgrootte 4.3 '
Praatfunctie Ja
Type LCD venster Verlicht
Met camera Ja
Met deurslotfunctie Ja
Met naamplaatje Ja
Met beldrukknop Ja
Methode van plaatsen Muurmontage (vast)
IP-beschermingsklasse IP44

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Helmond.

Used Products Helmond
Zuid Koninginnewal 34
5701 NT Helmond

Telefoon: 0492-795743
WhatsApp: 0492-795743

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop