x

Philips MyGarden Greenhouse 178114716 Solar Buitenlamp | Nieuw in Doos

Nieuw in Doos

Incl. Philips GarantieKenmerken

Met de Greenhouse Solar wandlamp met bewegingssensor van Philips voorzie je elke plek in de tuin voor sfeervolle verlichting! Deze moderne wandlamp werkt op zonne-energie en is daardoor naar wens in de t

€ 34,99

Omschrijving

Nieuw in Doos
Incl. Philips Garantie

Kenmerken
Met de Greenhouse Solar wandlamp met bewegingssensor van Philips voorzie je elke plek in de tuin voor sfeervolle verlichting! Deze moderne wandlamp werkt op zonne-energie en is daardoor naar wens in de tuin te plaatsen zonder lastig installatiewerk en elektriciteitskabels! Overdag zorgen de zonnepanelen op de bovenzijde van de Greenhouse lamp ervoor dat energie wordt opgeslagen zodat de LED’s ’s avonds lang blijven branden.

Het licht van de Greenhouse solar lamp gaat automatisch branden wanneer de zon ondergaat. Echter beschikt de lamp ook over een aan/uitschakelaar waarmee je zelf kunt bepalen wanneer het licht brandt. Ook heeft de Greenhouse wandlamp een bewegingssensor. Zodra er beweging gedetecteerd wordt, gaat het licht vanzelf branden!

Moderne wandlamp op zonne-energie
Gemaakt van staal, uitgevoerd in de kleur RVS
Met bewegingssensor
Met automatische dag/nacht schakelaar
Lengte: 10,8 cm | Breedte: 13,3 cm | Hoogte: 9 cm

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Helmond.

Used Products Helmond
Zuid Koninginnewal 34
5701 NT Helmond

Telefoon: 0492-795743
WhatsApp: 0492-795743

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop