x

Philips 1000 Shaver | Nieuw in Doos

Nieuw in DoosDe Philips Shaver Series 1000 heeft een toegankelijke prijs en is gemakkelijk in gebruik. Het apparaat heeft zelfslijpende PowerCut-messen en is volledig afwasbaar.Belangrijke kenmerken van de Philips Shaver 1000 series S1131/41:

Pow

€ 29,99

Omschrijving

Nieuw in Doos

De Philips Shaver Series 1000 heeft een toegankelijke prijs en is gemakkelijk in gebruik. Het apparaat heeft zelfslijpende PowerCut-messen en is volledig afwasbaar.

Belangrijke kenmerken van de Philips Shaver 1000 series S1131/41:
PowerCut-mesjes zijn ontworpen voor een consistente, gladde scheerbeurt: Ervaar consistente scheerresultaten met zelfslijpende mesjes die nauwkeurig zijn ontworpen voor een prettig, glad scheerresultaat.

Open met één druk op de knop en daardoor eenvoudig te reinigen: Het scheerapparaat kan gemakkelijk worden gereinigd. Met één druk op de knop open je het scheerhoofd en spoel je dit met water af.

Zowel met als zonder snoer te gebruiken: Scheer precies wanneer je wilt met het scheerapparaat dat altijd klaar is voor gebruik. Gebruik het scheerapparaat snoerloos of steek de stekker in het stopcontact wanneer de batterij leeg is.

4D Flexibele scheerhoofden volgen de contouren van jouw gezicht voor een glad scheerresultaat: Ervaar een prettig, glad scheerresultaat met scheerhoofden die in 4 richtingen meebuigen en zweven. Het scheerhoofd past zich aan de contouren van jouw gezicht aan, voor een zacht contact met jouw huid zonder veel druk.

40 minuten snoerloos scheren na 8 uur opladen: Tot 40 minuten snoerloos scheren na 8 uur opladen. Of scheer met het netsnoer in het stopcontact wanneer de batterij leeg is.

Batterij-indicator met 1 niveau om het beste uit het scheerapparaat te halen: Gebruik de intuïtieve indicator om te zien wanneer de batterij van het scheerapparaat bijna leeg is, leeg is of volledig is opgeladen.

27 zelfslijpende mesjes zorgen voor een consistent, glad scheerresultaat: Altijd een glad scheerresultaat, elke keer opnieuw met de 27 zelfslijpende, nauwkeurig ontworpen mesjes.

Ergonomische handgreep voor eenvoudig gebruik: Dankzij het ergonomische ontwerp ligt het scheerapparaat prettig in de hand en heb je een optimale grip tijdens het scheren.

IPX7-waterbestendig en daardoor eenvoudig te reinigen: Het IPX7-waterbestendige scheerapparaat is eenvoudig te reinigen onder de kraan. De IPX7-classificatie betekent dat het scheerapparaat gedurende maximaal 30 minuten 1 meter diep in water kan worden ondergedompeld.

Beschermkap houdt het scheerhoofd schoon tussen scheerbeurten in: Houd het scheerhoofd schoon en beschermd tussen scheerbeurten in of als je op reis bent.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Helmond.

Used Products Helmond
Zuid Koninginnewal 34
5701 NT Helmond

Telefoon: 0492-795743
WhatsApp: 0492-795743

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop