x

Onkyo TX-DS696 Receiver Zwart | Nette Staat

€ 149,99

Omschrijving

In Nette Staat
Incl. Afstandsbediening
Incl. Handleiding
Incl. Doos
Incl. 3 Maanden Garantie

Kenmerken
Veel thuisbioscoopontvangers beschikken over uitstekende audiomogelijkheden, maar niet veel beschikken over de modernste videofuncties. Onkyo heeft daar verandering in gebracht met zijn TX-DS696, een home theatre-ontvanger van 5 x 100 watt met componentvideo-switching en de mogelijkheid om composiet- en S-video-componenten te mixen en matchen. Deze functie is het resultaat van een eigen YC-separator/mixer die "de incompatibiliteit van composiet- en S-videosignalen met elkaar verzoent", aldus de publiciteit van het bedrijf. "Zonder dit circuit moeten de videobron, ontvanger en videomonitor allemaal hetzelfde type videoaansluiting gebruiken."
De ontvanger heeft twee componentvideo-ingangen en één componentvideo-uitgang; alle vijf de video-ingangen beschikken naast composietaansluitingen ook over S-video-aansluitingen. De TX-DS696, geïntroduceerd in april, heeft een videobandbreedte van 50 MHz en zou de enige A/V-ontvanger van minder dan $ 1000 zijn die HDTV- en progressieve scan-videosignalen kan verwerken. De TX-DS696 wordt geleverd met een universele leerafstandsbediening.

Audiofuncties omvatten vijf kanalen met lage negatieve feedbackversterking van elk 100 watt, en een dual-zone-mogelijkheid waardoor het apparaat kan fungeren als bron en router voor meer dan één deel van het huis. DTS-, Dolby Digital- en Dolby Pro Logic II-decodering garanderen compatibiliteit met de meeste bronnen. Dolby Pro Logic II maakt de conversie van tweekanaals analoog bronmateriaal naar 5.1-kanaals surroundgeluid mogelijk, voor een groter geluidsbeeld en verrassendere geluidseffecten.

De TX-DS696 heeft een audiofrequentierespons die zich uitstrekt tot 100 kHz, en 5.1-kanaalsingangen die in staat zijn om het beste uit digitale audio-opnamen te halen, inclusief die gecodeerd op het hoge resolutieniveau van 96 kHz/24 bits. De vier digitale ingangen (twee glasvezel, twee coaxiaal) kunnen worden toegewezen aan elke digitale ingang: dvd, cd of andere bronkeuzeknoppen. Een AM/FM-tuner met 40 voorkeurzenders en een phono-voorversterker ronden de vele functies van het apparaat af.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Helmond.

Used Products Helmond
Zuid Koninginnewal 34
5701 NT Helmond

Telefoon: 0492-795743
WhatsApp: 0492-795743

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop