x

OneConcept Vertical 90 CD USB MP3 AUX Stereo | Nieuw

- met garantie

- met USB CD MP3 en AUX

€ 49,99

Omschrijving

OneConcept Vertical 90 CD USB MP3 AUX Stereo | Nieuw

- met garantie
- met USB CD MP3 en AUX

Deze OneConcept Vertical 90 stereo set is splinternieuw, start klaar voor de eerste gebruiker. Speel uw favorieten muziek cd's af en geniet van de OneConcept sound technologie. Via USB, CD, MP3 of AUX speelt u het snel en eenvoudig af.

Ook is er een geïntegreerde FM-radio geleverd met een automatische zenderzoekfunctie en maximaal 20 zendergeheugens die vrij kunnen worden toegewezen. Sla uw favoriete station op als favoriet. Zo heb je hem altijd snel klaar.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Helmond.

Used Products Helmond
Zuid Koninginnewal 34
5701 NT Helmond

Telefoon: 0492-795743
WhatsApp: 0492-795743

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop