x

NAD C356BEE Versterker | in een nette staat

- nette staat

- inclusief netstroomkabel

- exclusief afstandsbediening en audio kabels

- inclusief 1 maand garantieOndanks hun sobere uiterlijk zijn alle NAD versterkers uiterst flexibel een veelzijdig. Met de C356BEE gaat NAD nog een stap verde

€ 239,99

Omschrijving

 - nette staat

 - inclusief netstroomkabel

 - exclusief afstandsbediening en audio kabels

 - inclusief 1 maand garantie

 

Ondanks hun sobere uiterlijk zijn alle NAD versterkers uiterst flexibel een veelzijdig. Met de C356BEE gaat NAD nog een stap verder. Op de achterzijde van de versterker vind je een zogeheten MDC upgrade slot, waardoor je de C356BEE uit kunt breiden met een los te verkrijgen MDC DAC- of de PP375 Phono-module. Met zijn zeven relais-geschakelde ingangen met vergulde aansluitingen, twee tape-loops, twee voorversterker-uitgangen, twee paar individueel inschakelbare luidsprekeruitgangen en een MP3-ingang op het frontpaneel laat de C356BEE nog maar weinig te wensen over.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Helmond.

Used Products Helmond
Zuid Koninginnewal 34
5701 NT Helmond

Telefoon: 0492-795743
WhatsApp: 0492-795743

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop