x

Microsoft Surface Pro Type Cover (Model 1864) Zwart Qwerty | Nette Staat

€ 79,99

Omschrijving

Nette Staat
Model 1864
Incl. 1 Maand Garantie

Kenmerken
De Microsoft Surface Pro Signature Keyboard Groen is een onmisbaar accessoire voor jouw Microsoft Surface Pro 8 of Surface Pro X. Dit dunne, compacte toetsenbord beschermt je Surface Pro tegen krassen en vuil. Sluit hem aan via de magnetische kliksluiting en gebruik je Surface Pro direct als laptop. Je hebt met dit Signature Keyboard altijd je toetsenbord bij de hand. Met de multimediatoetsen pas je het volume van je muziek of de helderheid van je scherm aan met één druk op de knop. Bovendien heeft het toetsenbord een groot touchpad waarmee je nauwkeurig navigeert. In de avond nog even verder werken? Door het verlichte toetsenbord typ je ook in het donker foutloos verder.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Helmond.

Used Products Helmond
Zuid Koninginnewal 34
5701 NT Helmond

Telefoon: 0492-795743
WhatsApp: 0492-795743

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop