x

Marantz 2252B Receiver | In Nette Staat

In Nette Staat

Incl. 3 Maanden GarantieKenmerken

Deze Marantz 2252B is een van de best presterende van alle Marantz-modellen. Het staat bekend om zijn warme geluid en uitzonderlijke bouwkwaliteit. Tel daar 52 watt per kanaal bij op en je hebt een go

€ 499,99

Omschrijving

In Nette Staat
Incl. 3 Maanden Garantie

Kenmerken
Deze Marantz 2252B is een van de best presterende van alle Marantz-modellen. Het staat bekend om zijn warme geluid en uitzonderlijke bouwkwaliteit. Tel daar 52 watt per kanaal bij op en je hebt een goede receiver.
Oorspronkelijk aangeboden in 1977 en stopgezet rond 1979. De 2252B beschikt over aparte bas-, treble- en mid-toonregelaars, evenals Hi Filter- en Loudness-schakelaars. En, zoals u kunt zien, bevat het de beroemde Marantz Gyro Touch-vliegwieltuner.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Helmond.

Used Products Helmond
Zuid Koninginnewal 34
5701 NT Helmond

Telefoon: 0492-795743
WhatsApp: 0492-795743

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop