x

Lumens DC120 Visual Presenter | Nieuw

- Nieuw

- Incl. 3 maand garantie

€ 99,99

Omschrijving

Met de ingebouwde camera en microfoon kun je video en audio via USB opnemen op een computer. Met de eenvoud van Plug en Play is het een geweldig hulpmiddel voor klassikale demonstraties en lezingen.

HOGE DEFINITIE BEELDDUIDELIJKHEID
De Lumens DC120 Ladibug Ultra Portable HD Document Camera is voorzien van een hoogwaardige CMOS-sensor met 5,5x zoom voor een kristalheldere hoge resolutie beeldkwaliteit.

INGEBOUWDE LAMP
De Lumens DC120 Ladibug Ultra Portable HD Document Camera is voorzien van een ingebouwd LED-lampje op een flexibele zwanenhals om de gepresenteerde documenten en objecten te verlichten en voor het nodige licht te zorgen voor slecht verlichte omstandigheden.

STEKKER EN SPEEL
Aangedreven door USB 2.0 High Speed ​​(tot 480 Mbps) voor onafhankelijk gebruik of naadloze integratie met interactieve whiteboards, kan de Lumens DC120 Ladibug Ultra Portable HD Document Camera eenvoudig worden geïnstalleerd en van stroom worden voorzien met één draad.
GRATIS ANNOTATIESOFTWARE
Gebruik uw software of download de gratis Ladibug-software om uw apparaat van stroom te voorzien.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Helmond.

Used Products Helmond
Zuid Koninginnewal 34
5701 NT Helmond

Telefoon: 0492-795743
WhatsApp: 0492-795743

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop