x

Koenic KAC115 Airco | In Nette Staat

In Nette Staat

Incl. Afstandsbediening

Incl. Toebehoren en handleidingKenmerken

De Koenic KAC115 is een mobiele, verrijdbare airconditioner met een koelvermogen van 11.500 BTU per uur. Deze airco kan koelen, ventileren en ontvochtigen waardoor hij

€ 199,99

Omschrijving

In Nette Staat
Incl. Afstandsbediening
Incl. Toebehoren en handleiding

Kenmerken
De Koenic KAC115 is een mobiele, verrijdbare airconditioner met een koelvermogen van 11.500 BTU per uur. Deze airco kan koelen, ventileren en ontvochtigen waardoor hij de atmosfeer in de ruimte, hoe warm het ook is, altijd aangenaam en comfortabel laat aanvoelen. De Koenic KAC115 wordt geleverd met een handige afstandsbediening waardoor je hem ook van een afstand in- of uitschakelt en instelt. Dankzij de ontvochtigingsfunctie biedt deze airco ook op klamme dagen snel verkoeling. De KAC115 beschikt over een slaapfunctie zodat je hem ook ’s nachta zijn werk kunt laten doen terwijl jij rustig en ongestoord door slaapt. De timer zorgt ervoor dat de airconditioner zich na het verstrijken van de door jou ingestelde tijd automatisch uitschakelt.

Type apparaat: Airconditioner
Soort apparaat: Mobiel
Koelcapaciteit in watt: 1310 W
Koelvermogen in BTU/h: 11500 BTU/h
Luchtstroom (max. vermogen): 360 m³/h
Maximale ruimteafmetingen: 90 m³
Maximaal ontvochtigingsvermogen per uur: 36 l/d

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Helmond.

Used Products Helmond
Zuid Koninginnewal 34
5701 NT Helmond

Telefoon: 0492-795743
WhatsApp: 0492-795743

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop