x

KNG Andrew Home Invader Active Speaker | Nieuw in Doos

Nieuw in DoosDe KNG Andrew Home Invader is een MP3-speler en mobiele luidspreker in één. Dit eigenzinnig ruimtewezen speelt muziek van SD kaart af. U kunt kaarten tot maximaal 8 GB gebruiken om Andrew uw muziek de kosmos in te laten slingeren. Bij het

€ 19,99

Omschrijving

Nieuw in Doos

De KNG Andrew Home Invader is een MP3-speler en mobiele luidspreker in één. Dit eigenzinnig ruimtewezen speelt muziek van SD kaart af. U kunt kaarten tot maximaal 8 GB gebruiken om Andrew uw muziek de kosmos in te laten slingeren. Bij het gebruik als speler kunt u met behulp van de knoppen op zijn arm door uw muziekbibliotheek navigeren. Ook de volumeknoppen bevinden zich op één van zijn armen. Hij wordt ook geleverd met een 3.5 mm kabel waarmee u uw smartphone, MP3-speler of elke andere geluidsbron aansluit.

Deze Home Invader is oplaadbaar via USB. Met een volledig opgeladen batterij kunt u zo'n vier uur muziek beluisteren zonder een stopcontact op te moeten zoeken. Om Andrew aan uw persoonlijke smaak aan te passen, worden decoratiestickers meegeleverd. Deze mobiele luidspreker van KNG is een grappig vormgegeven apparaat en zal zeker niet misstaan in uw interieur.

Kenmerken
draagbare, oplaadbare luidspreker
impedantie: 4 Ohm
RMS vermogen: 2 x 2 Watt
maximaal vermogen: 40 Watt
aansluiting: 3.5 mm stereo jack
frequentie bereik: 180 Hz - 20 kHz
geleverd met: USB laadkabel, stickers, 3.5 mm audiokabel, handleiding
kleur: wit
afmetingen: 170 x 250 x 180 mm
gewicht: 1.0 kg

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Helmond.

Used Products Helmond
Zuid Koninginnewal 34
5701 NT Helmond

Telefoon: 0492-795743
WhatsApp: 0492-795743

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop