x

iPad Pro 11-inch (2018) WiFi 256GB Silver | Zgan

iPad Pro 11-inch (2018) WiFi 256GB Silver | ZganNieuwprijs: €759,-Deze iPad Pro 11 Inch 2018 Wifi 256Gb Silver ziet er optisch nog uit als nieuw. Het artikel word geleverd met oplader.

€ 629,99

Omschrijving

iPad Pro 11-inch (2018) WiFi 256GB Silver | Zgan

Nieuwprijs: €759,-

Deze iPad Pro 11 Inch 2018 Wifi 256Gb Silver ziet er optisch nog uit als nieuw. Het artikel word geleverd met oplader.

- In het nieuwe design hebben we onze meest geavanceerde technologie verwerkt, wat een ander licht werpt op wat je allemaal met iPad kunt. En wat je met een computer kunt. Met zijn nieuwe all‑screen­design is iPad Pro net een magisch stuk glas dat precies doet wat je wilt, hoe je 'm ook vasthoudt. Het nieuwe Liquid Retina-display loopt van rand tot rand
- Nieuw voor iPad is Face ID. Een technologie die speciaal is ontwikkeld om je device veilig te ontgrendelen en die altijd werkt, hoe je je iPad ook vasthoudt.
- De krachtigste en slimste chip die we ooit hebben gemaakt. Hij bevat de Neural Engine, die per seconde maar liefst vijf biljoen taken kan uitvoeren en geavanceerde machine learning mogelijk maakt.
- iPad Pro heeft twee geweldige camera's met Slimme HDR. Een 12‑MP camera voor schitterende foto's, 4K‑video's, het scannen van bestanden en AR. En een TrueDepth-camera voor selfies in Portretmodus, FaceTime, Animoji en Memoji.
- Hij weegt maar 468 gram en is dus handzamer dan ooit. Met een batterij van 7812 mAh gaat de iPad ook lang mee.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Helmond.

Used Products Helmond
Zuid Koninginnewal 34
5701 NT Helmond

Telefoon: 0492-795743
WhatsApp: 0492-795743

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop