x

Honeywell CT40XP 32GB Computer/Scanner | Nette Staat

- nette staat

- inclusief lader

- inclusief 3 maanden garantie

- exclusief doosHoneywell CT40XP Mobiele terminal

De CT40 XP is een mobiele terminal met een veelzijdig, compact en lichtgewicht ontwerp. Bovendien beschik je over urenlange autonom

€ 599,99

Omschrijving

 - nette staat

 - inclusief lader

 - inclusief 3 maanden garantie

 - exclusief doos

Gemiddelde huidige nieuwprijs: € 1350,00

Honeywell CT40XP Mobiele terminal

De CT40 XP is een mobiele terminal met een veelzijdig, compact en lichtgewicht ontwerp. Bovendien beschik je over urenlange autonomie in ruwe omgevingen. Het registreert barcodes van enkele centimeters tot 10 meter. Er zit een 8 megapixel autofocus camera aan de voorkant van het apparaat (een 13 megapixel camera aan de achterkant) voor videogesprekken, inspecties op afstand en meer. Het full HD touchscreen met Gorilla Glass 5 geeft content altijd helder weer en beschermt tegelijkertijd het scherm tegen slijtage. De CT40 XP heeft een krachtige Qualcomm Snapdragon processor en is voorzien van het Android 9.1 besturingssysteem (uitbreidbaar naar 11), wat het een duurzame investering maakt.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Helmond.

Used Products Helmond
Zuid Koninginnewal 34
5701 NT Helmond

Telefoon: 0492-795743
WhatsApp: 0492-795743

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop