x

Home Easy HE850 Universele afstandsbediening | Nieuw in Seal

Nieuw in Seal

Incl. 1 Maand GarantieKenmerken

Multifunctionele afstandsbedieningDe SH5-TDR-T van Smartwares is een multifunctionele en handige afstandsbediening met timerfunctie, waarmee je ontvangers uit de Smartwares Basis-serie kunt bedienen.

€ 19,99

€ 30,-

Aantal:

Omschrijving

Nieuw in Seal
Incl. 1 Maand Garantie

Kenmerken
Multifunctionele afstandsbediening

De SH5-TDR-T van Smartwares is een multifunctionele en handige afstandsbediening met timerfunctie, waarmee je ontvangers uit de Smartwares Basis-serie kunt bedienen. Je kunt met deze afstandsbediening vooraf instellen op welke tijd lampen of andere elektrische apparaten aan of uit dienen te gaan. Je zult versteld staan van de vele mogelijkheden van deze multifunctionele afstandsbediening!


Maak slimme combinaties met ontvangers

Naast deze Smartwares afstandsbediening (zender) heb je eigenlijk ook een Smartwares ontvanger nodig, zoals bijvoorbeeld een Smartwares stekkerschakelaar. Steek de stekker van bijvoorbeeld een lamp of apparaat in de stekkerschakelaar, steek deze vervolgens in een stopcontact en "link' deze aan de Smartwares afstandsbediening (zender). Vervolgens werkt het meteen en kun je je aangesloten lamp of apparaat eenvoudig bedienen met de Smartwares SH5-TDR-T afstandsbediening.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Helmond.

Used Products Helmond
Zuid Koninginnewal 34
5701 NT Helmond

Telefoon: 0492-795743
WhatsApp: 0492-795743

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop