x

Hollandia 6150119 Crispy Fryer XXL Frieteuse | Nieuw in Doos

Nieuw in Doos

Incl. FabrieksgarantieKenmerken

De Hollandia Tristar FR-6988PR Crispy Fryer Timerfunctie airfryer– ook wel bekend als heteluchtfriteuse – is een prima airfryer dat beschikt over een timer. Deze Hollandia heteluchtfriteuse is voorzien v

€ 49,99

Omschrijving

Nieuw in Doos
Incl. Fabrieksgarantie

Kenmerken
De Hollandia Tristar FR-6988PR Crispy Fryer Timerfunctie airfryer– ook wel bekend als heteluchtfriteuse – is een prima airfryer dat beschikt over een timer. Deze Hollandia heteluchtfriteuse is voorzien van 1.350 watt vermogen. De Hollandia Tristar FR-6988PR Crispy Fryer Timerfunctie heeft een koude wand en hierdoor wordt het apparaat niet heet aan de buitenkant.
Met de timer kan je de airfryer voor een bepaalde tijd aanzetten

Koude wand Ja
Inhoud 2,6 liter
Vermogen 1.350 watt
Timer Ja
Gewicht 4,5 kilogram
Garantie 24 maanden
Kleur Zwart

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Helmond.

Used Products Helmond
Zuid Koninginnewal 34
5701 NT Helmond

Telefoon: 0492-795743
WhatsApp: 0492-795743

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop