x

Ferrex GSR2800 2800Watt Hakselaar | Nieuw in Doos

Nieuw in Doos

Incl. 3 Maanden GarantieDe krachtige, geluidsarme hakselaar met zijn 2800W elektromotor versnippert moeiteloos takken en struiken tot een diameter van 45 mm. De extra grote 60 liter opvangcontainer vangt de stukken eenvoudig op.De i

€ 139,99

Omschrijving

Nieuw in Doos
Incl. 3 Maanden Garantie

Kenmerken
De krachtige, geluidsarme hakselaar met zijn 2800W elektromotor versnippert moeiteloos takken en struiken tot een diameter van 45 mm. De extra grote 60 liter opvangcontainer vangt de stukken eenvoudig op.

De ingebouwde stalen wals heeft een stationair toerental van 60 RPM en ondersteunt een soepel lopend versnipperingsproces. Bij de walshakselaar wordt het snoeiafval door een wals geplet. Op de wals zitten kleine spikes die de stukken naar binnen trekken en versnipperen. Door het versnipperen krijgt het tuinafval een groter oppervlak waardoor micro-organismen, die verantwoordelijk zijn voor rotting, beter hun werk kunnen doen. Het versnipperde snoeiafval is daarom bijzonder geschikt voor compostering.

Het geheel wordt afgerond met een praktische stopper zodat je veilig kunt vullen, een beschermende vergrendeling waarbij de houtversnipperaar pas start zodra de bak is ingesloten en een veiligheidsschakelaar tegen onbedoelde herstart na stroomuitval. De overbelastingsbeveiliging, herstartbeveiliging en motorschakelaar zorgen voor de nodige veiligheid.

De aan/uit schakelaar is voorzien van een terugloop, waardoor het eenvoudig is om eventuele verstoppingen te verhelpen. Ontspannen werken wordt gemakkelijk gemaakt door de verwijderbare vultrechter & een constante doorloop – net zo gemakkelijk is het transport, door het lage gewicht van slechts 20 kg en de bevestigde wielen is het eenvoudig en rugvriendelijk.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Helmond.

Used Products Helmond
Zuid Koninginnewal 34
5701 NT Helmond

Telefoon: 0492-795743
WhatsApp: 0492-795743

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop