x

Etiger ES-CAM4B | Nieuw in Seal

Nieuw in Seal

Incl. FabrieksgarantieKenmerken

De eTIGER ES-CAM4B IP camera is volledig gemotoriseerd en bestuurbaar met de smartphone. Hij is niet geschikt voor gebruik buitenshuis.Deze camera is full HD en heeft een uitstekende beeldkwaliteit v

€ 49,99

Omschrijving

Nieuw in Seal
Incl. Fabrieksgarantie

Kenmerken
De eTIGER ES-CAM4B IP camera is volledig gemotoriseerd en bestuurbaar met de smartphone. Hij is niet geschikt voor gebruik buitenshuis.

Deze camera is full HD en heeft een uitstekende beeldkwaliteit van 1080P. Naar wens kun je bewegingsdetectie inschakelen zodat de camera een melding naar de smartphone stuurt wanneer hij beweging detecteert.

Ook ´s nachts is deze camera prima te gebruiken. Dankzij de infrarood LED heeft hij een nachtzicht tot 10 meter.

Met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal kun je de camera op iedere gewenste plaats monteren, zowel aan de wand als het plafond. Het beeld is daarom zowel horizontaal als verticaal te roteren.

De gebruiksvriendelijke app is beschikbaar voor Android en iOS en gratis te downloaden.

De beelden zijn direct op te nemen op de smartphone. De camera is daarnaast voorzien van een slot voor een micro-SD card (niet meegeleverd). Op een kaartje van 16GB kun je 72 uur video opnemen. Optioneel is er de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten op een cloud service om beelden veilig te bewaren.

De ES-CAM4B van eTIGER is een zeer betaalbare IP camera en de perfecte beveiliging van je woning.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Helmond.

Used Products Helmond
Zuid Koninginnewal 34
5701 NT Helmond

Telefoon: 0492-795743
WhatsApp: 0492-795743

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop