x

Dutch Originals Retro Turntable Blue | Nieuw

Nieuw

Incl. 3 maanden garantie

€ 54,99

Omschrijving

Deze retro platenspeler van Dutch Originals is alles wat je nodig hebt om jouw favoriete muziek af te spelen. Want of je nu gek bent op ouderwetse platen of moderne muziek, deze veelzijdige platenspeler speelt het allemaal voor je af. Speel nostalgische platen af in 3 verschillende snelheden, op 78, 45 of 33 toeren en geniet van de geluidskwaliteit die uit de ingebouwde stereoluidsprekers komt. Toch even toe aan andere muziek? Sluit dan je telefoon, tablet of andere device aan met een aux kabel (niet inbegrepen) en speel af waar jij zin in hebt. Zelfs tijdens een feestje is deze platenspeler perfect te gebruiken. Hij is namelijk voorzien van een RCA-lijnuitgang waarmee je externe versterkers en speakers kunt aansluiten en dus het geluid nog meer kunt versterken.

Ingebouwde stereoluidsprekers: 2 x 2W
3 afspeelsnelheden (33-45-78 RPM)
Auto stop aan/uit
RCA-lijnuitgang voor het aansluiten van externe versterker of speakers
Line in (3,5 mm) voor het aansluiten van digitale audiodevices. (excl. aux kabel)
Draaghendel en sluitgespen
Type naald: Diamond Stylus
Product rating: 100-240VAC, 50/60Hz, Class 2, IPXO, 600 MaH
Incl. adapter en Nederlandse handleiding

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Helmond.

Used Products Helmond
Zuid Koninginnewal 34
5701 NT Helmond

Telefoon: 0492-795743
WhatsApp: 0492-795743

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop