x

DeLonghi Type DEM 10 Lucht-Ontvochtiger | In Nette Staat

Deze DeLonghi Type DEM 10 ziet er nog netjes uit, zonder doos.

€ 99,99

Omschrijving

Voorkom vochtige ruimtes en verhoog uw comfort met de DeLonghi DEM 10 luchtontvochtiger. De DEM 10 ontvochtigt de lucht tot 10 liter per 24 uur en heeft een uitwasbaar luchtfilter. Daarbij zorgt de transparante watertank ervoor dat u eenvoudig kunt zien hoeveel vocht er opgenomen is. Deze luchtontvochtiger heeft een instelbare hygrostaat, elektronische vorstbeveiliging en een continu drainage systeem.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Helmond.

Used Products Helmond
Zuid Koninginnewal 34
5701 NT Helmond

Telefoon: 0492-795743
WhatsApp: 0492-795743

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop