x

Buddha to Buddha Armbandje 002D Batas Sphere | ZGAN

Buddha to Buddha Armbandje 002D Batas SphereZeer weinig gedragen, Staat Zo Goed Als Nieuw

Incl. Doos.

3 maanden garantie.Deze zilveren stijlvolle Batas Sphere armband van Buddha to Buddha uit de nieuwe Batas Sphere serie, is een handgemaakte ech

€ 199,99

Omschrijving

Buddha to Buddha Armbandje 002D Batas Sphere

Zeer weinig gedragen, Staat Zo Goed Als Nieuw
Incl. Doos.
3 maanden garantie.

Deze zilveren stijlvolle Batas Sphere armband van Buddha to Buddha uit de nieuwe Batas Sphere serie, is een handgemaakte echt zilveren armband, met een verfijnde schakel met een Balinese weeftechniek. Het middelpunt van de Batas Sphere 002 armband, symbolisch voor onze innerlijke gevoelens, is een magnetisch slot met een harmonica veiligheidsschakel erin.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Helmond.

Used Products Helmond
Zuid Koninginnewal 34
5701 NT Helmond

Telefoon: 0492-795743
WhatsApp: 0492-795743

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop