x

Bosch PSM 200 Vlakschuurmachine Compleet | Nette staat

Bosch PSM 200 Vlakschuurmachine Compleet

In Nette Staat

Incl. Hulpstukken

Incl. Koffer

Incl. 3 Maanden GarantieDit is een jong gebruikt product, met alle hulpstukken erbij, ze is schoongemaakt, getest en wordt .

geleverd met garantie.Kenmerk

€ 69,99

Omschrijving

Bosch PSM 200 Vlakschuurmachine Compleet
In Nette Staat
Incl. Hulpstukken
Incl. Koffer
Incl. 3 Maanden Garantie

Dit is een jong gebruikt product, met alle hulpstukken erbij, ze is schoongemaakt, getest en wordt .
geleverd met garantie.

Kenmerk
Het compacte ontwerp van de Bosch PSM 200 AES verwacht je misschien bij een deltaschuurmachine, maar dat deze 200 watt multischuurmachine ook zo soepel manoeuvreert en lekker in de hand ligt wanneer je hem voorziet van zijn vlakschuurzool zal je wellicht verbazen. De traploos regelbare toerentalinstelling zorgt ervoor dat jij op ieder materiaal precies afgestemd werkt en de stofbox vangt het grootste gedeelte van het stof voor je op. Moet je van schuurpapier wisselen, dan doe je dat bij de PSM 200 AES snel en gemakkelijk dankzij de klittenbandzool.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Helmond.

Used Products Helmond
Zuid Koninginnewal 34
5701 NT Helmond

Telefoon: 0492-795743
WhatsApp: 0492-795743

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop