x

Behringer Micro AMP HA400 Koptelefoonversterker | In Nette Staat

In Nette Staat

Incl. 1 maand garantieKenmerken

De HA400 is een veelzijdige hoofdtelefoonversterker die voor talloze toepassingen wordt ingezet. Vooral bij educatieve doeleinden kan hij perfect van pas komen omdat leerlingen met een groep kunnen luis

€ 19,99

Omschrijving

In Nette Staat
Incl. 1 maand garantie

Kenmerken
De HA400 is een veelzijdige hoofdtelefoonversterker die voor talloze toepassingen wordt ingezet. Vooral bij educatieve doeleinden kan hij perfect van pas komen omdat leerlingen met een groep kunnen luisteren naar informatie of een opdracht zonder de rest te storen. Maar ook in en rond de studio komt hij van pas, bijvoorbeeld voor monitoring tijdens het opnemen bij alle vocalisten. Nog even de simpelheid van dit apparaatje in een notendop: stroom er op, 1 hoofdtelefoon-signaal er in, 4 eruit. Zo simpel is het!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Helmond.

Used Products Helmond
Zuid Koninginnewal 34
5701 NT Helmond

Telefoon: 0492-795743
WhatsApp: 0492-795743

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop