x

Auna Surround set 5.1 / Speakersysteem Concept 520 | Nieuw met 3 maanden garantie

Nieuw

Incl. 3 maanden garantie

€ 69,99

Omschrijving

Nieuw
Incl. 3 maanden garantie

Verander met het auna Concept 520 5.1 luidsprekersysteem uw woonkamer in een klankenpaleis voor gaming-avonturiers en nachten huisbioscoop.Het auna Concept 520 5.1 luidsprekersysteem met een vermogen van 75 watt RMS neemt het binnenkomende surround-signaal op en verdeelt het over de 5 x 3 (7,5 cm) compacte satellietluidsprekers en de krachtige 6,5 (16,5 cm) OneSide Bassreflex subwoofer. Via de stereo-rca-ingang kunnen allerlei soorten audio-equipement aan het auna Concept 520 5.1 luidsprekersysteem worden aangesloten zoals Playstation, cd-player en MP3-player, maar ook laptops en televisies voor een klankrijke meerwaarde. De USB-poort aan de voorkant communiceert met informatiedragers zoals USB-stick en MP3-player, terwijl aan het SD/MMC-slot geheugenkaarten met MP3-titels verbonden kunnen worden. De aparte componenten van het auna Concept 520 5.1 luidsprekersysteem zijn perfect op elkaar afgestemd, waarbij de gezamenlijke geluidssterkte comfortabel via gemakkelijk te bedienen drukknoppen of via de afstandbediening aan uw woonbereik en uw klankvoorstellingen kunnen worden aangepast om zo een optimaal klankspectrum te bereiken.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Helmond.

Used Products Helmond
Zuid Koninginnewal 34
5701 NT Helmond

Telefoon: 0492-795743
WhatsApp: 0492-795743

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop