x

Auna Radio met Spotify IR-160 SE | Nieuw met drie maanden garantie

Nieuw

Incl. 3 maanden garantie

€ 54,99

Omschrijving

Nieuw
Incl. 3 maanden garantie

De hele wereld van de muziek in je eigen wifi-netwerk thuis: de auna IR-160 SE internetradio maakt niet alleen duizenden radiostations toegankelijk, maar streamt ook muziekbestanden via UPnP- en DLNA-standaard.Ondanks zijn grootte een echte gigant: de auna IR-160 SE internetradio verbindt zich snel en ongecompliceerd via WLAN met voorhanden zijnde netwerken en haalt de muzikale diversiteit van de online radiowereld uit het world wide web.

Connectiviteit Bluetooth: Nee
Wifi: Ja

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Helmond.

Used Products Helmond
Zuid Koninginnewal 34
5701 NT Helmond

Telefoon: 0492-795743
WhatsApp: 0492-795743

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop