x

Auna Areal 653 Actieve Subwoofer | Nieuw

Een sidefiring subwoofer met een Bassreflex-poort produceert 70 watt RMS geluid.

€ 49,99

Omschrijving

Auna Areal 653 Actieve Subwoofer | Nieuw zonder doos

Een actieve subwoofer die vijf satellieten aanstuurt. Een sidefiring subwoofer met een Bassreflex-poort produceert 70 watt RMS geluid.

De USB-poort aan de voorzijde verbindt het surroundsysteem met draagbare gegevensdragers zoals geheugensticks en mp3-spelers, terwijl u via de SD-geheugenkaartsleuf geheugenkaarten met mp3-nummers kunt aansluiten. De Bluetooth-interface maakt draadloze muziekstreaming via een smartphone, tablet of laptop mogelijk. Via de AUX-ingang kunnen allerlei audioapparaten worden aangesloten.

Product eigenschappen:
- Twee microfoonaansluitingen met volumeregeling en echo-effect voor karaoke-toepassingen
- Subwoofer-aansluitingen: 1 x USB-poort, 1 x SD-geheugenkaartsleuf, 2 x 6,3 mm jack-microfooningang, 1 x stereo RCA AUX-ingang, 1 x 5.1 RCA surround-luidsprekeringang, 1 x 5.1 RCA-surround-luidsprekeruitgang
- Werkmodi: 2.1 / 5.1
- 70 W (subwoofer)
- Frequentiebereik: 40 Hz - 20 kHz
- Subwoofer: 21,5 x 39,5 x 33 cm (B x H x D)
- Gewicht subwoofer: ca. 6 kg

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Helmond.

Used Products Helmond
Zuid Koninginnewal 34
5701 NT Helmond

Telefoon: 0492-795743
WhatsApp: 0492-795743

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop